Siskonmakkara on raakamakkara, josta valmistat perinteisen siskonmakkarakeiton. Tuote on yksi Wurstin klassikkoista aitoa Wurstin Siskonmakkaraa jo 30 vuoden ajan! Perinteinen Wurstin siskonmakkara nyt myös broilerista! Sopii mm. keittoihin, kastikkeisiin, pannulle.
Ainesosaluettelo
Mekaanisesti Lue lisää
Siskonmakkara on raakamakkara, josta valmistat perinteisen siskonmakkarakeiton. Tuote on yksi Wurstin klassikkoista aitoa Wurstin Siskonmakkaraa jo 30 vuoden ajan! Perinteinen Wurstin siskonmakkara nyt myös broilerista! Sopii mm. keittoihin, kastikkeisiin, pannulle.
Ainesosaluettelo
Mekaanisesti eroteltu broilerinliha 63 % (Suomi), vesi, broilerinnahka 12 % (Suomi), suola, stabilointiaine (E450), maissidekstroosi, aromit (mm. neilikka, chili, muskottipähkinä), mustapippuri, hapettumisenestoaineet (E316, E326), säilöntäaineet (E250, E262). Kuori on syötävää kollageenisuolta nauta). Lihaan verrattavia valmistusaineita 75 %.
Käyttö-/valmistusohje
Purista massa ulos suolesta ja kypsennä 10 min. Sopii mm. keittoihin, kastikkeisiin, pannulle.
Purista massa ulos suolesta ja kypsennä 5-15 min tai kunnes massa on läpikypsää. Sopii mm. keittoihin, kastikkeisiin ja pannulle.
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C.