Vaasan Vehnäpulla on pieni pulla, josta leivotaan monenlaisia pullia, esimerkiksi raesokerin kera laskiaispullia. Pulla nostatetaan ja paistetaan paikan päällä.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO (VEHNÄ: EU), vesi, sokeri, kasvirasva ja -öljy (palmu, rapsi), hiiva, VEHNÄGLUTEENI, kardemumma, suola, rypälesokeri, emulgointiaine (E472e), aromi, jauhonparanne (E300).Lue lisää
Vaasan Vehnäpulla on pieni pulla, josta leivotaan monenlaisia pullia, esimerkiksi raesokerin kera laskiaispullia. Pulla nostatetaan ja paistetaan paikan päällä.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO (VEHNÄ: EU), vesi, sokeri, kasvirasva ja -öljy (palmu, rapsi), hiiva, VEHNÄGLUTEENI, kardemumma, suola, rypälesokeri, emulgointiaine (E472e), aromi, jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä saksanpähkinää, maitoa.
Allergeenit
Sisältää: Vehnä, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Saattaa sisältää: Maito , Saksanpähkinä, Pähkinät
Käyttö-/valmistusohje
Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Nostata 30 min nostatuskaapissa (37-39°C, r.H. 75-85%). Paista 180°C 12-15 min.