Kalaneuvoksen valkosipulisilakkafilee kuuluu herkkusuun kalapöytään, on juhlan aihe sitten joulu tai muu tärkeä juhlapäivä. Se maistuu hienosti myös nopeana arkiruokana perunoiden ja salaatin kanssa tai vaikkapa aamiaisella leivän päällä. Suomalaisen nahattoman silakkafileen (59 %) lisäksi marinadissa on vettä, etikkaa, herkullista valkosipulikastiketta, sokeria ja suolaa.Lue lisää
Kalaneuvoksen valkosipulisilakkafilee kuuluu herkkusuun kalapöytään, on juhlan aihe sitten joulu tai muu tärkeä juhlapäivä. Se maistuu hienosti myös nopeana arkiruokana perunoiden ja salaatin kanssa tai vaikkapa aamiaisella leivän päällä. Suomalaisen nahattoman silakkafileen (59 %) lisäksi marinadissa on vettä, etikkaa, herkullista valkosipulikastiketta, sokeria ja suolaa. Valkosipulisilakkafilee valmistetaan Selkämerestä pyydetystä MSC-sertifioidusta kalasta.
Ainesosaluettelo
nahaton SILAKKAfilee 59 %, vesi, rapsiöljy, sokeri, etikka, KANANMUNANKELTUAINEN, muunnettu maissitärkkelys, jodioitu suola, mausteet (valkosipuli 0,3%, valkopippuri, mustapippuri), sitruunatäysmehutiiviste, aromi, sakeuttamisaine (E415), säilöntäaine (E202). Silakan aluperämaa: Suomi.
Allergeenit
Sisältää: Kala, Muna
Säilytysohje
Säilyy avattuna 7 vrk