Kun kaipaat juuston herkullista makua, mutta haluat valita täysin vegaanisesti, valitse Porlammin Vege Plus. Tämä suomalainen kasvipohjainen juustovaihtoehto on valmistettu Porlammin Meijerillä Lapinjärvellä, Itä-Uudellamaalla - ja täysin ilman eläinperäisiä ainesosia. Vege Plus on maidoton, laktoositon, gluteeniton ja soijaton, joten se sopii lähes kaikille.Lue lisää
Kun kaipaat juuston herkullista makua, mutta haluat valita täysin vegaanisesti, valitse Porlammin Vege Plus. Tämä suomalainen kasvipohjainen juustovaihtoehto on valmistettu Porlammin Meijerillä Lapinjärvellä, Itä-Uudellamaalla - ja täysin ilman eläinperäisiä ainesosia. Vege Plus on maidoton, laktoositon, gluteeniton ja soijaton, joten se sopii lähes kaikille. Se sisältää myös tärkeitä ravintoaineita kuten D-vitamiinia, B12-vitamiinia ja kalsiumia, jotka tukevat hyvinvointiasi arjessa. Monipuolisesta valikoimasta löydät juuri omaan käyttöösi sopivat pehmeät viipaleet leivälle tai hampurilaisiin, täyteläiset höylättävät palat sekä maukkaat raasteet pizzaan tai lasagneen. Vege Plus on kotimainen ja vastuullinen valinta.
Ainesosaluettelo
Vesi, kookosöljy 25%, muunnettu tärkkelys, maissitärkkelys, sakeuttamisaine (ksantaamikumi), ravintohiivahiutale, suola, valkoviinietikka, kalsium, D-vitamiini, säilöntäaine (kaliumsorbaatti).
Säilytysohje
+2-8C