Maidoton munakokkeliseos tuo tehokkuutta ja vaivattomuutta hotellien, ravintoloiden ja muiden ammattikeittiöiden arkeen. Tuote on valmiiksi maustettu, joten se on käyttövalmis sellaisenaan. Munakokkeliseos soveltuu mainiosti myös munakkaiden ja piirakkatäytteiden valmistukseen. Tuotteen pidennetty säilyvyysaika tuo joustoa tilauskäytäntöihin sekä varastonhallintaan.Lue lisää
Maidoton munakokkeliseos tuo tehokkuutta ja vaivattomuutta hotellien, ravintoloiden ja muiden ammattikeittiöiden arkeen. Tuote on valmiiksi maustettu, joten se on käyttövalmis sellaisenaan. Munakokkeliseos soveltuu mainiosti myös munakkaiden ja piirakkatäytteiden valmistukseen. Tuotteen pidennetty säilyvyysaika tuo joustoa tilauskäytäntöihin sekä varastonhallintaan. Tämä pastöroitu maidoton munakokkeliseos on valmistettu vastuullisesti tuotetuista, kotimaisista virikehäkkikanojen munista omalla tehtaallamme Laitilassa. Maidoton munakokkeliseos tarjoaa tasalaatuisen lopputuloksen jokaisella käyttökerralla, vastaten ammattikeittiöiden vaativiin odotuksiin.
Ainesosaluettelo
KANANMUNA 93%, vesi, rapsiöljy, suola, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), stabilointiaine (ksantaanikumi), luontainen valkopippuriaromi.
Allergeenit
Sisältää: Muna
Käyttö-/valmistusohje
Kylmäsäilytys +0 - +4°C
Valmistusohje höyryuunille. Höyry 95°C: Ravista pussia ennen käyttöä. Laita kokkeli pusseineen gn-vuokaan esilämmitettyyn uuniin. Ravista ja käännä pussi 15 min päästä ja laita uuniin vielä 12-14 min, kunnes kokkeli on melkein hyytynyt. Jätä kokkeli hieman raa'aksi, sillä se jälkikypsyy vielä lämpöhauteessa. Leikkaa pussi auki, kaada tarjoiluastiaan ja riko kokkelin rakenne pallovispilällä. Lämpöhauteen lämpötila n. 65°C. Valmistusaika voi vaihdella eri uunimerkkien välillä. Kokkeli voidaan kypsentää myös vedessä tai ilman pussia. Katso www.munax.fi