Yksi hyvän munanvalkuaisen menestyskriteereistä on sen vaahtoutumiskyky: mitä suurempi tilavuus, sitä parempi. DAVA Foodsilla varmistamme vaahtoutumiskyvyn testaamalla munanvalkuaisia säännöllisesti. Näin voimme aina taata parhaan mahdollisen tuotteen. Kun valkuaiset vaahdotetaan, ne saavat ilmaa.Lue lisää
Yksi hyvän munanvalkuaisen menestyskriteereistä on sen vaahtoutumiskyky: mitä suurempi tilavuus, sitä parempi. DAVA Foodsilla varmistamme vaahtoutumiskyvyn testaamalla munanvalkuaisia säännöllisesti. Näin voimme aina taata parhaan mahdollisen tuotteen. Kun valkuaiset vaahdotetaan, ne saavat ilmaa. Se on erityisen hyödyllinengratiinin, valmistukseen, moussen ja marengin valmistuksessa. Parhaat tulokset ovatsaavutetaan, kun munanvalkuainen on huoneenlämpöistä.Vaahdoksi vatkattuna valkuainen voi laajentua kahdeksankertaiseksi sen tilavuuteen.
Ainesosaluettelo
Pastöroitu KANANMUNAN VALKUAINEN (90), vesi, säilöntäaine (E202), happamuudensäätöaine (E330), hapettumisenestoaine (E331), stabilointiaineet (E339,E412,E450).
Allergeenit
Sisältää: Muna
Käyttö-/valmistusohje
Ravistettava ennen käyttöä. 1 kg = n.30 valkuaista, 1 dl = n. 3 valkuaista.
Ravistettava ennen käyttöä. 1 kg = n.30 valkuaista, 1 dl = n. 3 valkuaista.
Säilytysohje
Avaamattomana 0- +4°C:ssa parasta ennen päivään asti. Avattuna 0- +4°C:ssa n. 28 vuorokauden ajan.