Suomen parhaaksi cheddariksi valittu mustapippuri tuo ruoanlaittoon terävyyttä ja siinä on reilusti pippurista purevuutta. Vähintään kolmen kuukauden kypsytysaika tuo mustapippurin aromit hienosti esiin. Kaikki Aito Cheddarimme valmistuvat oman tilan aamulypsyn maidosta ja kokeneiden juustomestarien käsissä perinteistä ja ainoaa oikeaa valmistustapaa vaalien.Lue lisää
Suomen parhaaksi cheddariksi valittu mustapippuri tuo ruoanlaittoon terävyyttä ja siinä on reilusti pippurista purevuutta. Vähintään kolmen kuukauden kypsytysaika tuo mustapippurin aromit hienosti esiin. Kaikki Aito Cheddarimme valmistuvat oman tilan aamulypsyn maidosta ja kokeneiden juustomestarien käsissä perinteistä ja ainoaa oikeaa valmistustapaa vaalien. Keskitymme pelkästään cheddarin valmistukseen ja juustolamme väen polte tehdä herkullisinta juustoa vie toimintaa jatkuvasti eteenpäin. Nauti aidoista hetkistä yksin, yhdessä, arjessa, juhlissa, tarjottimella, kekseillä, leivällä, salaatissa, keitossa, ruoanlaitossa, grillissä, jälkiruokana tai mihin vain luovuus asettaa rajoja.
Ainesosaluettelo
Pastöroitu aamulypsyn MAITO, suola, mustapippuri, hapate, annato
Allergeenit
Sisältää: Maito
Säilytysohje
Tuote säilyy avaamattomana jääkaappilämpötilassa parasta ennen -päiväykseen ja avattuna n. 2 viikkoa. Säilytys alle +8 °C.