Keitimme perinteisen siskonmakkarakeiton, jonka haudutimme huolella valituista perunoista ja juureskuutioista sekä siskonmakkaroista. Mehevät siskonmakkarat valmistimme suomalaisesta porsaanlihasta. Liemeen lisäsimme ripauksen persiljaa ja kokonaisia maustepippureita. Onko tämä lempikeittosi? Saarioinen on Suomen luotetuin valmisruokamerkki.Lue lisää
Keitimme perinteisen siskonmakkarakeiton, jonka haudutimme huolella valituista perunoista ja juureskuutioista sekä siskonmakkaroista. Mehevät siskonmakkarat valmistimme suomalaisesta porsaanlihasta. Liemeen lisäsimme ripauksen persiljaa ja kokonaisia maustepippureita. Onko tämä lempikeittosi? Saarioinen on Suomen luotetuin valmisruokamerkki.
Ainesosaluettelo
Vesi, peruna, ruokamakkara 15 % [sian- ja naudanliha 73 % (Suomi), vesi, silava, SOIJAproteiinivalmiste, glukoosi, jodioitu suola, mausteet (mm. SINAPINSIEMEN, korianteri, paprika, inkivääri, valkopippuri, cayenne), perunakuitu, stabilointiaine (E 450), aromit, punajuurimehujauhe, väri (E160a)], porkkana, lanttu, purjo, kasvisliemijauhe (suola, aromi, kurpitsa, porkkana, tomaatti, palsternakka, sokeri, persilja, oliiviöljy, mausteet), tomaatti, maustepippuri.
Allergeenit
Sisältää: Sinappi, Soijapavut
Käyttö-/valmistusohje
Tee kalvoon reikiä. Kuumenna mikroaaltouunissa (800 W) n. 2,5 min. Poista kalvo varovasti repäisemällä.
Säilytysohje
Alle +6 °C.