Kreikkalaisesta perinneruoasta suomalaiseen makuun sovellettu ruoka, jossa on kerroksittain jauheliha-kasvis-kastiketta, viipaloitua perunaa ja juustokastiketta. Täyteläisen maun kruunaa pekoni ja valkosipuli.
Ainesosaluettelo
Vesi, naudanliha (Suomi), kesäkurpitsa, sulateJUUSTO [sulatesuolat Lue lisää
Kreikkalaisesta perinneruoasta suomalaiseen makuun sovellettu ruoka, jossa on kerroksittain jauheliha-kasvis-kastiketta, viipaloitua perunaa ja juustokastiketta. Täyteläisen maun kruunaa pekoni ja valkosipuli.
Ainesosaluettelo
Vesi, naudanliha (Suomi), kesäkurpitsa, sulateJUUSTO [sulatesuolat (E 340, E 452)], tomaatti, laktoositon kuohuKERMA, sipuli, suomalainen savupekoni [porsaankylki, vesi, jodioitu suola, sokeri, stabilointiaineet (E 450, E 451, E 407a), savuaromi, säilöntäaine (E 250)], maissitärkkelys, sokeri, jodioitu suola, perunahiutale, mausteet (mm. valkopippuri, valkosipuli, chili), etikka. Lihapitoisuus 16,5 %.
Allergeenit
Sisältää: Maito
Käyttö-/valmistusohje
Yhdistelmäuuni/kiertoilma 200 °C 40 - 50 min kansi raollaan. Yhdistelmäuuni/yhdistelmäpaisto 130 °C 40 - 50 min ilman kantta. Arvot ovat uunikohtaisia. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 70 °C:een.
Säilytysohje
Alle +6 °C.