Leivoimme grahamtaikinakuoreen mehevän ja runsastäytteisen lihapiirakan. Kasviöljyssä paistetun piirakan täytimme huolellisesti maukkaalla jauheliha-vehnärouheella. Klassikoksi muodostunut piirakkamme maistuu niin välipalana kuin keiton kaverina. Saarioinen on Suomen luotetuin valmisruokamerkki.Lue lisää
Leivoimme grahamtaikinakuoreen mehevän ja runsastäytteisen lihapiirakan. Kasviöljyssä paistetun piirakan täytimme huolellisesti maukkaalla jauheliha-vehnärouheella. Klassikoksi muodostunut piirakkamme maistuu niin välipalana kuin keiton kaverina. Saarioinen on Suomen luotetuin valmisruokamerkki.
Ainesosaluettelo
VEHNÄjauho, VEHNÄsuurimo, naudanliha 14 % (EU), VEHNÄrouhe, vesi, rapsiöljy, hiiva, sokeri, glukoosi, jodioitu suola, kasvirasva (karite- ja kookosöljy), maissitärkkelys, KAURAjauho, VEHNÄGLUTEENI, maltodekstriini, mausteet (SINAPINSIEMEN, sipuli, mustapippuri, paprika, inkivääri, valkosipuli), aromi.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Sinappi, Kaura, Vehnä
Käyttö-/valmistusohje
Poista piirakat pakkauksesta ja lämmitä: *Uunissa foliolla peitettynä 200 °C n. 15 min. *Mikroaaltouunissa (800 W) n. 1 min. *Grillissä n. 7 min. *Airfryer 180 °C n. 4 min.
Säilytysohje
Alle +6 °C.