Leivoimme grahamtaikinakuoreen mehevän ja runsastäytteisen broilerpiirakan. Kasviöljyssä paistetun piirakan täytimme huolellisesti maukkaalla grillimaustetulla broilerilla ja kauranjyvillä. Klassikoiksi muodostuneet grahampiirakkamme maistuvat niin välipalana kuin keiton kaverina.
Ainesosaluettelo
VEHNÄjauho, broilerinliha 21 % (Suomi), KAURAnjyvä, vesi, täysjyväVEHNÄrouhe, rapsiöljy, sokeri, hiiva, kasvirasva (karite- ja kookosöljy), jodioitu suola, mausteet (mm. paprika, valkosipuli, sipuli, chili, mustapippuri, korianteri), VEHNÄGLUTEENI, aromi, kaliumkloridi. Saattaa sisältää pieniä määriä sinapinsiemeniä.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Kaura, Vehnä
Saattaa sisältää: Sinappi
Käyttö-/valmistusohje
* Uunissa 200 °C noin 15 min foliolla peitettynä. * Mikroaaltouunissa noin 1 min (750 W). * Grillissä noin 7 min.
Säilytysohje
Alle +6 °C.