Meat Lovers -panini vastaa lihanystävien huutoon. Rapeaksi paistuvan paninileivän väliin on laitettu paitsi reilulla kädellä kotimaista kebabia, myös kourallinen kotimaista, mausteista pepperonimakkaraa. Herkullisen kokonaisuuden kruunaavat Valio® Edam -juusto ja paninikeittiön oma paprikamajoneesi.Lue lisää
Meat Lovers -panini vastaa lihanystävien huutoon. Rapeaksi paistuvan paninileivän väliin on laitettu paitsi reilulla kädellä kotimaista kebabia, myös kourallinen kotimaista, mausteista pepperonimakkaraa. Herkullisen kokonaisuuden kruunaavat Valio® Edam -juusto ja paninikeittiön oma paprikamajoneesi. Tällä lähtee nälkä!
Ainesosaluettelo
Paninileipä (Suomi) 46 %: VEHNÄJAUHO, vesi, auringonkukansiemen, pellavansiemen, jodioitu suola, VEHNÄLESE, rypsiöljy, hiiva, sokeri. Grillattu kebab 25 %: naudanliha (Suomi), suola, rapsiöljy, mausteet (valko- ja mustapippuri, paprika, chili, sipuli, valkosipuli), mausteuutteet (mm. liperi, chili, paprika), glukoosi, sokeri, stabilointiaineet (E450, E451), hapettumisenestoaine (E301), aromi. Panini paprikamajoneesi: rapsiöljy, paprikapyre (paprika, suola, etikka, sokeri), vesi, MUNANKELTUAINEN, tomaattisose, sokeri, etikka, suola, mausteet (mustapippuri, savupaprika, korianteri, chilirouhe, basilika, oregano, fenkolinsiemen), sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi). Pepperoni 8 %: Porsaanliha (Suomi), silava, suola, mausteet (cayenne, paprika, fenkoli, valkosipuli, maustepippuri, muskottipähkinä), glukoosi, hapettumisenestoaine (E300), aromit, säilöntäaine (E250).JUUSTO: (Suomi). EI SAA PAKASTAA, tuote sisältää sulatetun komponentin.
Allergeenit
Sisältää: Muna, Maito , Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä
Käyttö-/valmistusohje
Parilassa: Lämmitä parila 250-asteiseksi. Poista panini pakkauksesta. Taita leivinpaperi parilaan ja laita panini leivinpaperin väliin. Aseta kansi päälle. Paista noin 3-4 minuuttia. Paistoaika on suuntaa antava. Uunissa: Lämmitä uuni 225-asteiseksi. Poista panini pakkauksesta. Laita panini uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 4-6 minuuttia, kunnes paninin pinta saa kauniin värin.
Säilytysohje
+2 - +6 °C