Kotona Pohjanmaalla sanomme tällaista perunamuusia yksinkertaisesti pottuvoiksi. Mestarimme lisäsi pottuvoihin hieman pekonia ja muita makuja maailmalta. Tämä perinneruoka nousee hittilistojen kuumimpaan kärkeen ja on lohturuokien aatelia. Käy sellaisenaan annoksen ainoaksi, mutta yhtä hyvin voi tarjota lisäkkeenä.Lue lisää
Kotona Pohjanmaalla sanomme tällaista perunamuusia yksinkertaisesti pottuvoiksi. Mestarimme lisäsi pottuvoihin hieman pekonia ja muita makuja maailmalta. Tämä perinneruoka nousee hittilistojen kuumimpaan kärkeen ja on lohturuokien aatelia. Käy sellaisenaan annoksen ainoaksi, mutta yhtä hyvin voi tarjota lisäkkeenä.
Ainesosaluettelo
peruna, pekoni 17 % (sianliha, vesi, jodioitu suola, dekstroosi, stabilointiaine E 450, hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti), laktoositon KERMA, laktoositon RUOKAKERMA, sipuli, laktoositon VOI, aurinkokuivattu tomaatti, suola, valkosipuli, persilja, rapsiöljy, chili, sitruskuitu. Voimakassuolainen. Sianlihan alkuperä Suomi
Allergeenit
Sisältää: Maito
Käyttö-/valmistusohje
Poista vuoasta kalvo. Kuumenna uunissa 120-130 °C:ssa noin 45 minuuttia, sisälämpötilaan +75 °C.
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C