Mestari Forsmanin pasta carbonara on perinteitä noudattaen valmistettu täydellinen yhdistelmä suomalaista pekonia ja kinkkua, valkosipulia, kermaa ja herkullista pastaa. Kermaisen pehmeä pasta carbonara sopii niin juhlaan kuin arkeen ja se maistuu monelle. Pasta on laktoositon.
Ainesosaluettelo
keitetty Lue lisää
Mestari Forsmanin pasta carbonara on perinteitä noudattaen valmistettu täydellinen yhdistelmä suomalaista pekonia ja kinkkua, valkosipulia, kermaa ja herkullista pastaa. Kermaisen pehmeä pasta carbonara sopii niin juhlaan kuin arkeen ja se maistuu monelle. Pasta on laktoositon.
Ainesosaluettelo
keitetty pasta (vesi, DURUMVEHNÄ), laktoositon RUOKAKERMA (31 %), kinkkuvalmiste 10 % (kinkku, vesi, stabilointiaineet (E 1420, E 450), jodioitu suola, sakeuttamisaineet (E 407a, ksantaanikumi), dekstroosi, hapettumisenestoaine E 301, aromit, säilöntäaine natriumnitriitti, savuaromi), sipuli, pekoni 7 % (sianliha, vesi, jodioitu suola, dekstroosi, stabilointiaine E 450, hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti), vesi, JUUSTO (säilöntäaine lysotsyymi (KANANMUNASTA)), VEHNÄJAUHO, rapsiöljy, palmurasva, valkosipuli, jodioitu suola, mausteet (mustapippuri, persilja). Sianlihan alkuperä Suomi
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Maito , Muna
Käyttö-/valmistusohje
Poista vuoasta kalvo. Kuumenna uunissa 120-130 °C:ssa n. 40 minuuttia, sisälämpötilaan +75 °C.
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C