Uudistettu Mestari Forsmanin Pasta Carbonara on kunnianosoitus italialaiselle klassikolle suomalaisella otteella. Täyteläinen yhdistelmä suomalaista pekonia ja kinkkua, valkosipulia, mustapippuria, kuohukermaa ja juustoa tekee tästä annoksesta vastustamattoman.
Ainesosaluettelo
keitetty pasta (vesi, DURUMVEHNÄ), laktoositon KERMA, vesi, sipuli, pekoni 6 % (viljaporsaanliha, vesi, jodioitu suola, dekstroosi, säilöntäaine natriumnitriitti), lihavalmiste 6 % (viljaporsaanliha, vesi, broilerinliha, kalkkunanliha, jodioitu suola, perunatärkkelys, dekstroosi, perunakuitu, perunajauho, aromit, hunaja, säilöntäaine natriumnitriitti, maltodekstriini, sokeri, savuaromi, mausteet (mm. inkivääri, tomaatti, juustokumina, chili)), kanaliemi (mausteet (mm. laakerinlehti), kananluut, porkkana, sipuli, purjosipuli, palsternakka), valkoviinietikka, JUUSTO (säilöntäaine lysotsyymi (KANANMUNASTA)), rapsiöljy, jodioitu suola, valkosipuli, rypälemehutiiviste, muunnettu maissitärkkelys, mustapippuri. Viljaporsaan-, broilerin- ja kalkkunanlihan alkuperä Suomi
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Maito , Muna
Käyttö-/valmistusohje
Poista vuoasta kalvo. Kuumenna uunissa 120-130 °C:ssa n. 40 minuuttia, sisälämpötilaan +75 °C.
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C