Mestari Forsmanin kermaiseen liha-kaalilaatikkoon jäät koukkuun! Tämä kermalla aateloitu, suomalaisesta naudan- ja sianlihasta valmistettu kaalilaatikko on ruokien helmi. Makua liha-kaalilaatikkoon tuovat muun muassa meirami, lipstikka ja mustapippuri. Ruoka on gluteeniton ja laktoositon.
Ainesosaluettelo
valkokaali, Lue lisää
Mestari Forsmanin kermaiseen liha-kaalilaatikkoon jäät koukkuun! Tämä kermalla aateloitu, suomalaisesta naudan- ja sianlihasta valmistettu kaalilaatikko on ruokien helmi. Makua liha-kaalilaatikkoon tuovat muun muassa meirami, lipstikka ja mustapippuri. Ruoka on gluteeniton ja laktoositon.
Ainesosaluettelo
valkokaali, liha 27 % (nauta, sika), laktoositon RUOKAKERMA (23 %), sipuli, riisi, siirappi, laktoositon VOI, lihaliemijauhe (naudan luut, suola, aromit, mausteet (mm. valkosipuli), naudan rasva, naudanlihajauhe, maltodekstriini, sitruunamehujauhe), jodioitu suola, mausteet (valkopippuri, meirami). Naudan- ja sianlihan alkuperä Suomi
Allergeenit
Sisältää: Maito
Käyttö-/valmistusohje
Poista vuoasta kalvo. Kuumenna uunissa 130-140 °C:ssa n. 40 minuuttia, sisälämpötilaan +75 °C.
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C