Mestari Forsmanin juustoinen porokiusaus on yhdistelmä suussa sulavaa sulatejuustoa, lämminsavustettua pororouhetta ja kermalla aateloitua perunaa. Kiusaus sopii niin arkeen kuin juhlaan. Porokiusaus on laktoositon ja gluteeniton.
Ainesosaluettelo
peruna, laktoositon KERMA, poronlihavalmiste Lue lisää
Mestari Forsmanin juustoinen porokiusaus on yhdistelmä suussa sulavaa sulatejuustoa, lämminsavustettua pororouhetta ja kermalla aateloitua perunaa. Kiusaus sopii niin arkeen kuin juhlaan. Porokiusaus on laktoositon ja gluteeniton.
Ainesosaluettelo
peruna, laktoositon KERMA, poronlihavalmiste 8 % (poronliha (Suomi ja Ruotsi), saksanhirvenliha (Uusi-Seelanti), vesi, suola, stabilointiaine E 451, dekstroosi, hapettumisenestoaine E 301, savuaromi, säilöntäaine natriumnitriitti), sipuli, sulatejuusto 5 % (JUUSTO, sulatesuolat (E 452, E 331, E 339), VOI, suola), pekoni (sianliha, vesi, suola, dekstroosi, stabilointiaine E 450, hapettumisenestoaine E 315, säilöntäaine natriumnitriitti), lihaliemijauhe (naudanluut, suola, aromit, naudan rasva, naudanlihajauhe, mausteet (sipuli, valkosipuli), sitruunamehujauhe), jodioitu suola, mustapippuri. Sianlihan alkuperä Suomi
Allergeenit
Sisältää: Maito
Käyttö-/valmistusohje
Poista vuoasta kalvo. Kuumenna uunissa 130-140 °C:ssa n. 40 minuuttia, sisälämpötilaan +75 °C.
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C