Kokkikartanon wieninleikeannoksen rapeaksi leivitetty wieninleike on suomalaista possua ja tulee Snellmanilta. Sen päällä on anjovisvoinappi. Perunamuusi on tehty suomalaisista perunoista ja kermasta. Höysteenä rakuunalla maustettua porkkanaa.
Ainesosaluettelo
Perunamuusi 170 g: Peruna 68 % (Suomi), suomalainen KERMA, vesi, jodioitu suola.Lue lisää
Kokkikartanon wieninleikeannoksen rapeaksi leivitetty wieninleike on suomalaista possua ja tulee Snellmanilta. Sen päällä on anjovisvoinappi. Perunamuusi on tehty suomalaisista perunoista ja kermasta. Höysteenä rakuunalla maustettua porkkanaa.
Ainesosaluettelo
Perunamuusi 170 g: Peruna 68 % (Suomi), suomalainen KERMA, vesi, jodioitu suola. Wieninleike 100 g: Snellmanin porsaanfilee 90 % (Suomi), korppujauho (VEHNÄJAUHO), KANANMUNA, rapsiöljy, paprika, jodioitu suola, mustapippuri. Rakuunaporkkana 65 g: Porkkana, rapsiöljy, sokeri, rakuuna, jodioitu suola. Kapris-anjovisvoi 15 g: VOI (Suomi), kapris (kapris, vesi, viinietikka, suola), anjovis (SILLIFILEET, vesi, sokeri, suola, etikka, mausteet (mm. mustapippuri, kaneli, neilikka, inkivääri), suola, mustapippuri.
Allergeenit
Sisältää: Muna, Kala, Vehnä, Porkkana, Maito , Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Porsaanliha
Käyttö-/valmistusohje
Poista kartonki ja avaa kansikalvoa hieman. Lämmitä mikrossa täydellä teholla (750 W) n. 3 min.