Meillä Keravalla Snellmanin chorizomakkarasta tykätään kovasti, joten tehtiin sille kaveriksi tomaattinen kastike ja pakattiin pastan kanssa rasiaan. On tulista. Ja on hyvää.
Ainesosaluettelo
Vesi, lihaliemi (vesi, porsaanluu (Suomi), porsaanliha (Suomi), sipuli, suola, mausteet Lue lisää
Meillä Keravalla Snellmanin chorizomakkarasta tykätään kovasti, joten tehtiin sille kaveriksi tomaattinen kastike ja pakattiin pastan kanssa rasiaan. On tulista. Ja on hyvää.
Ainesosaluettelo
Vesi, lihaliemi (vesi, porsaanluu (Suomi), porsaanliha (Suomi), sipuli, suola, mausteet (mustapippuri, maustepippuri, laakerinlehti)), vesi, pasta* (EU) (DURUMVEHNÄJAUHO), Snellmanin chorizomakkara 15 % (porsaanliha sis. silava (Suomi), vesi, naudanliha (Suomi), lampaansuoli, mausteseos (valkosipuli, korianteri, kumina, paprika, chili, mustapippuri), merisuola, sipuli, rapsiöljy), tomaatti, tomaattisose, suomalainen KERMA, sokeri, jodioitu suola, valkosipuli, chili, basilika, maisstärkkelys, perunatärkkelys, mustapippuri, auringonkukkaöljy.
Allergeenit
Sisältää: Maito , Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä
Saattaa sisältää: Soijapavut, Sinappi, Lupiini
Käyttö-/valmistusohje
Mikrossa (750 W) 2-3 min. Leikkaa kalvon kulma auki tai poista se kokonaan ennen mikrossa lämmittämistä. Uunissa 175 ° C, 20 min. Poista kalvo ja lämmitä ateria omassa vuoassaan.
Säilytysohje
+2 - +6 °C