Padat vaativat aikaa hautuakseen, mutta Kokkikartanolla sitä riittää. Tähän pataan makua ja pehmeyttä tuovat kotimainen possunfilee ja Kunnon pekoni. Molemmat tulevat Snellmanilta. Padassa on tietenkin lisäke mukana, eli kotimaisista perunoista survottu pottumuusi.
Ainesosaluettelo
Porsaanliha-herkkusienikastike Lue lisää
Padat vaativat aikaa hautuakseen, mutta Kokkikartanolla sitä riittää. Tähän pataan makua ja pehmeyttä tuovat kotimainen possunfilee ja Kunnon pekoni. Molemmat tulevat Snellmanilta. Padassa on tietenkin lisäke mukana, eli kotimaisista perunoista survottu pottumuusi.
Ainesosaluettelo
Porsaanliha-herkkusienikastike 140 g: Snellmanin porsaanliha 36 % (Suomi), suomalainen MAITO, suomalainen KERMA, herkkusieni, Snellmanin Kunnon pekoni 7 % (porsaanliha (Suomi), suola, sokeri, silava, säilöntäaine (E250)), sipuli, rapsiöljy, maissitärkkelys, suomalainen VOI, jodioitu suola, persilja, karamellisoitu sokerisiirappi, valkosipuli, mustapippuri, valkopippuri. Perunamuusi 160 g: Peruna, suomalainen KERMA, vesi, jodioitu suola.
Allergeenit
Sisältää: Maito
Käyttö-/valmistusohje
Poista kartonkiholkki ja rei'itä kansikalvo. Kuumenna kuvulla peitettynä täysteholla (750 W) 3-4 minuuttia.
Säilytysohje
+2 - +6 °C