Snellman toi kauppoihin niin hyvän pekonin, että pakkohan Kokkikartanon oli siitä ruoka tehdä pekonipasta. Kuivasuolattu ja leppälastuilla savustettu pekoni sai seurakseen pennepastaa, suomalaista kermaa sekä Grana Padano juustoa. Lisäksi vain mustapippuria, suolaa ja hyppysellinen persiljaa. Pekonipasta on konstailematon arkiherkku.Lue lisää
Snellman toi kauppoihin niin hyvän pekonin, että pakkohan Kokkikartanon oli siitä ruoka tehdä pekonipasta. Kuivasuolattu ja leppälastuilla savustettu pekoni sai seurakseen pennepastaa, suomalaista kermaa sekä Grana Padano juustoa. Lisäksi vain mustapippuria, suolaa ja hyppysellinen persiljaa. Pekonipasta on konstailematon arkiherkku.
Ainesosaluettelo
Vesi, suomalainen KERMA, Snellmanin Kunnon pekoni 19 % (porsaanliha (Suomi), suola, sokeri, silava, säilöntäaine (E250)), pasta (Eu) (DURUMVEHNÄJAUHO), Grana Padano juusto (MAITO (Italia), suola, juoksute, KANANMUNAN LYSOTSYYMI (E1105)), peruna-maissitärkkelys, rypsiöljy, persilja, jodioitu suola, mustapippuri. *Pasta saattaa sisältää pieniä määriä SOIJAA ja SINAPPIA.
Allergeenit
Sisältää: Maito , Vehnä, Maissi, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Muna, Porsaanliha
Saattaa sisältää: Soijapavut
Käyttö-/valmistusohje
Mikrossa (750 W) 2-3 min. Leikkaa kalvon kulma auki tai poista se kokonaan ennen mikrossa lämmittämistä. Uunissa 175 ° C, 20 min. Poista kalvo ja lämmitä ateria omassa vuoassaan.
Säilytysohje
+2-+6°C