Terveisiä Keravalta! Kun ollaan perinteisiä niin ollaan sitten kunnolla. Hartaasti haudutettu palapaisti suomalaisesta naudanlihasta osuu ja uppoaa edelleen kuin ennen vanhaan. Kastike tehdään huolella omaan tuoreeseen lihaliemeen. Viereen kauhallinen kunnon perunamuusia ja aidosti puolukkainen hillo.Lue lisää
Terveisiä Keravalta! Kun ollaan perinteisiä niin ollaan sitten kunnolla. Hartaasti haudutettu palapaisti suomalaisesta naudanlihasta osuu ja uppoaa edelleen kuin ennen vanhaan. Kastike tehdään huolella omaan tuoreeseen lihaliemeen. Viereen kauhallinen kunnon perunamuusia ja aidosti puolukkainen hillo. Eipä sitä muuta osaa kaivatakaan.
Ainesosaluettelo
Perunamuusi 170 g: Peruna 68 % (Suomi), suomalainen KERMA, vesi, jodioitu suola. Palapaistikastike 150 g: Snellmanin naudanlihaa 70 % (Suomi), lihaliemi (vesi, naudan luut, naudanliha, sipuli, mausteet (mustapippuri, maustepippuri, laakerinlehti), suola), suomalainen KERMA, tuore sipuli, VEHNÄJAUHO, suomalainen VOI, tomaattisose, rapsiöljy, jodioitu suola, karamellisoitu sokerisiirappi, mauste-, musta- ja valkopippuri. Puolukkasurvos 30 g: Puolukka, sokeri.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Maito , Vehnä
Käyttö-/valmistusohje
Poista kartonki ja avaa kansikalvoa hieman. Poista kastikepussi ennen lämmitystä. Lämmitä mikrossa täydellä teholla (750 W) n. 3 min.
Säilytysohje
+2 - +6 °C