Kokkikartanon lohipastassa on reilusti kirjolohta tomaattisen kermaisessa kastikkeessa. Herkullista.
Ainesosaluettelo
Vesi, KIRJOLOHI 18 % (Norja), tomaattisose, pasta (Eu) (DURUMVEHNÄJAUHO, vesi), suomalainen KERMA, tomaattimurska, sipuli, maissi-perunatärkkelys, rypsiöljy, jodioitu suola, tilli, suomalainen VOI, valkosipuli, mausteet (musta-, valko- ja maustepippuri, laakerinlehti).Lue lisää
Kokkikartanon lohipastassa on reilusti kirjolohta tomaattisen kermaisessa kastikkeessa. Herkullista.
Ainesosaluettelo
Vesi, KIRJOLOHI 18 % (Norja), tomaattisose, pasta (Eu) (DURUMVEHNÄJAUHO, vesi), suomalainen KERMA, tomaattimurska, sipuli, maissi-perunatärkkelys, rypsiöljy, jodioitu suola, tilli, suomalainen VOI, valkosipuli, mausteet (musta-, valko- ja maustepippuri, laakerinlehti). Tuote saattaa sisältää ruotoja.
Allergeenit
Sisältää: Maito , Kala, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä
Käyttö-/valmistusohje
Mikrossa (750 W) 2-3 min. Leikkaa kalvon kulma auki tai poista se kokonaan ennen mikrossa lämmittämistä. Uunissa 175 ° C, 20 min. Poista kalvo ja lämmitä ateria omassa vuoassaan.
Säilytysohje
+2 - +6 °C