Lihapullat kermakastikkeessa on monen kestosuosikki. Maistuvassa, itse tehtyyn lihaliemeen ja suomalaiseen kermaan tehdyssä kastikkeessa on muuten reilusti meidän herkullisia lihapullia.
Ainesosaluettelo
Kermakastike 1720 g: Vesi, lihaliemi (vesi, naudan luut, naudanliha, sipuli, mausteet Lue lisää
Lihapullat kermakastikkeessa on monen kestosuosikki. Maistuvassa, itse tehtyyn lihaliemeen ja suomalaiseen kermaan tehdyssä kastikkeessa on muuten reilusti meidän herkullisia lihapullia.
Ainesosaluettelo
Kermakastike 1720 g: Vesi, lihaliemi (vesi, naudan luut, naudanliha, sipuli, mausteet (mustapippuri, maustepippuri, laakerinlehti), suola), suomalainen KERMA, tuore sipuli, VEHNÄJAUHO, suomalainen VOI, tomaattisose, rypsiöljy, jodioitu suola, karamellisoitu sokerisiirappi, mauste-, musta- ja valkopippuri, laakerinlehti. Lihapullat 1480 g: Snellmanin naudan- ja sianliha 87 % (Suomi), tuore sipuli, KERMA (Suomi), KANANMUNA, korppujauho (VEHNÄJAUHO, suola, hiiva), suola, mausteet (musta-, mauste- ja valkopippuri), rypsiöljy.
Allergeenit
Sisältää: Muna, Vehnä, Maito , Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Naudanliha, Porsaanliha
Käyttö-/valmistusohje
Uunissa omassa vuoassaan 175°C 40-50min