Kokkikartanon versio suomalaisten yhdestä lempiruuasta lihamakaronilaatikosta valmistetaan Snellmanin suomalaisesta jauhelihasta, makaronista, voista ja maidosta. Aivan samalla tavalla kuin kotonakin tehtäisiin.
Ainesosaluettelo
Suomalainen MAITO, pasta (Eu) (VEHNÄJAUHO, DURUMVEHNÄJAUHO), Lue lisää
Kokkikartanon versio suomalaisten yhdestä lempiruuasta lihamakaronilaatikosta valmistetaan Snellmanin suomalaisesta jauhelihasta, makaronista, voista ja maidosta. Aivan samalla tavalla kuin kotonakin tehtäisiin.
Ainesosaluettelo
Suomalainen MAITO, pasta (Eu) (VEHNÄJAUHO, DURUMVEHNÄJAUHO), Snellmanin naudanliha 18 % (Suomi), vesi, sipuli, KANANMUNA, suomalainen VOI, jodiotu suola, maustepippuri, mustapippuri.
Allergeenit
Sisältää: Muna, Maito , Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä
Käyttö-/valmistusohje
Mikrossa (750 W) 2-3 min. Leikkaa kalvon kulma auki tai poista se kokonaan ennen mikrossa lämmittämistä. Uunissa 175 ° C, 20 min. Poista kalvo ja lämmitä ateria omassa vuoassaan.
Säilytysohje
+2 - +6 °C