Kokkikartanon lihakaalilaatikko on kotoisa perinteinen arkiruoka, jossa maistuu Snellmanin suomalainen naudanliha. On siinä myös reippaasti kotimaisia kasviksia: kaalia, porkkanaa ja sipulia. Kaalilaatikko on kruunattu siirapilla, joka tuo siihen juuri oikean makeuden.
Ainesosaluettelo
Valkokaali Lue lisää
Kokkikartanon lihakaalilaatikko on kotoisa perinteinen arkiruoka, jossa maistuu Snellmanin suomalainen naudanliha. On siinä myös reippaasti kotimaisia kasviksia: kaalia, porkkanaa ja sipulia. Kaalilaatikko on kruunattu siirapilla, joka tuo siihen juuri oikean makeuden.
Ainesosaluettelo
Valkokaali 50 % (Suomi), vesi, Snellmanin naudan- ja sianliha 20 % (Suomi), sipuli, riisi, siirappi, porkkana, jodioitu suola, mausteet (paprika, kirveli, meirami, sipuli, porkkana, lipstikka, mustapippuri), sokeri, rypsiöljy.
Käyttö-/valmistusohje
Vuoka ja kalvo soveltuvat muovipakkauskeräykseen.
Mikrossa (750 W) 2-3 min. Leikkaa kalvon kulma auki tai poista se kokonaan ennen mikrossa lämmittämistä. Uunissa 175 ° C, 20 min. Poista kalvo ja lämmitä ateria omassa vuoassaan.
Säilytysohje
+2 - +6 °C