Kokkikartanon perinteiseen lihakaalilaatikkoon olemme valinneet tuoreita kasviksia Suomesta kaalia, porkkanaa ja sipulia. Sikanautajauheliha tulee tietysti Snellmanilta. Hitaasti hauduttamalla syntyy mehevä ja makoisa, pikkuisen makea lihakaalilaatikko.
Ainesosaluettelo
Valkokaali 44 % (Suomi), Lue lisää
Kokkikartanon perinteiseen lihakaalilaatikkoon olemme valinneet tuoreita kasviksia Suomesta kaalia, porkkanaa ja sipulia. Sikanautajauheliha tulee tietysti Snellmanilta. Hitaasti hauduttamalla syntyy mehevä ja makoisa, pikkuisen makea lihakaalilaatikko.
Ainesosaluettelo
Valkokaali 44 % (Suomi), vesi, Snellmanin naudanliha 11 % (Suomi), Snellmanin sianliha 7 % (Suomi), sipuli, riisi, siirappi, porkkana, jodioitu suola, mausteet (paprika, kirveli, meirami, sipuli, porkkana, lipstikka, mustapippuri), sokeri, rapsiöljy.
Allergeenit
Sisältää: Naudanliha, Porsaanliha, Porkkana
Käyttö-/valmistusohje
Kuumenna höyrykeitossa 90 °C 15 - 20 min. Avaa pakkaus ja tyhjennä tarjoiluvuokaan.
Säilytysohje
+2-+6°C