Kunnon raaka-aineilla syntyy pienessä keravalaisessa ruokatehtaassa italialaisen keittiön herkku. Snellmanin kunnon naudanjauhelihaa tomaattisessa kastikkeessa, kiireettä haudutettuna. Kastikkeen maku on aateloitu Snellmanin kunnon pekonilla ja tuoreilla juureksilla. Mukaan tietysti myös perinteistä Bechamel-kastiketta ja laadukasta pastaa.Lue lisää
Kunnon raaka-aineilla syntyy pienessä keravalaisessa ruokatehtaassa italialaisen keittiön herkku. Snellmanin kunnon naudanjauhelihaa tomaattisessa kastikkeessa, kiireettä haudutettuna. Kastikkeen maku on aateloitu Snellmanin kunnon pekonilla ja tuoreilla juureksilla. Mukaan tietysti myös perinteistä Bechamel-kastiketta ja laadukasta pastaa. Päälle ripottelimme vielä reilusti suomalaista Emmental juustoa.
Ainesosaluettelo
Suomalainen MAITO, Snellmanin naudanliha 17 % (Suomi), tuoreet kasvikset (sipuli, porkkana, JUURISELLERI, VARSISELLERI, palsternakka), tomaattimurska, pasta (Eu) (durumVEHNÄJAUHO, vesi), tomaattipyre, VEHNÄJAUHO, emmental JUUSTO (Suomi), paistetun pekonin rasva, lihaliemi (vesi, naudan luut, naudanliha, sipuli, suola, mausteet (mustapippuri, maustepippuri, laakerinlehti)), Snellmanin Kunnon pekoni 3 % (porsaanliha (Suomi), suola, sokeri, silava, säilöntäaine (E250)), jodioitu suola, valkosipuli, maissitärkkelys, sokeri, punaviiniuute, mausteet (paprikajauhe, lipstikka, timjami, mustapippuri, muskottipähkinä, valkopippuri, oregano, rypsiöljy, laakerinlehti).
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Maito , Selleri, Vehnä
Käyttö-/valmistusohje
Lämmitys uunissa omassa vuoassaan 175°C 40 - 50 min.
Säilytysohje
+2 - +6°C