Päätettiin Kokkikartanolle tehdä kanakeitto ja mietittiin että miten saataisiin siihen oikein kunnolla makuja. Suomalaisen broilerin kaveriksi lisättiin riisinuudelia, kookoskermaa ja kokonainen setti thaityylisiä mausteita kuten chiliä, inkivääriä, korianteria ja sitruunaruohoa. Lisäksi vielä ihan tuttuja vihanneksia kuten porkkanaa, perunaa ja sokeriherneitä.Lue lisää
Päätettiin Kokkikartanolle tehdä kanakeitto ja mietittiin että miten saataisiin siihen oikein kunnolla makuja. Suomalaisen broilerin kaveriksi lisättiin riisinuudelia, kookoskermaa ja kokonainen setti thaityylisiä mausteita kuten chiliä, inkivääriä, korianteria ja sitruunaruohoa. Lisäksi vielä ihan tuttuja vihanneksia kuten porkkanaa, perunaa ja sokeriherneitä. Tuli hyvänmakuista!
Ainesosaluettelo
Kanaliemi (vesi, luullinen broilerinliha, palsternakka, sipuli, mausteet (mustapippuri, maustepippuri, laakerinlehti), suola), vesi, broilerinliha 15 % (Suomi), peruna, porkkana, sipuli, sokeriherne, kookoskerma (kookosuute, vesi), purjosipuli, riisinuudeli, kasviöljy (rypsi, rapsi), jodioitu suola, limepyre, inkivääri, chili, valkosipuli, sokeri, maissitärkkelys, sitruunaruoho, kalakastike (ANJOVISUUTE, suola, sokeri), korianteri, limen lehti, kurkuma.
Allergeenit
Sisältää: Kala, Kookos
Käyttö-/valmistusohje
Kuumenna pakkauksessaan höyrykeitossa 90 °C n. 20 minuuttia tai tyhjennä kattilaan ja kuumenna.
Säilytysohje
+2 - +6 °C