Tehty Keravalla kotimaisesta naudan ulkofileestä ja sisäpaistista. Kastikkeessa on mukavasti pippuria ja lisäksi smetanaa, jottei liikaa polttele ja kastike on tehty ihan itse keitettyyn lihaliemeen. Valmis ateria sisältää riisin, eli muuta et tarvitse kuin haarukan.
Ainesosaluettelo
Häränlihapata Lue lisää
Tehty Keravalla kotimaisesta naudan ulkofileestä ja sisäpaistista. Kastikkeessa on mukavasti pippuria ja lisäksi smetanaa, jottei liikaa polttele ja kastike on tehty ihan itse keitettyyn lihaliemeen. Valmis ateria sisältää riisin, eli muuta et tarvitse kuin haarukan.
Ainesosaluettelo
Häränlihapata 140 g: Lihaliemi (vesi, naudan luut, naudanliha, sipuli, suola, mausteet (mustapippuri, maustepippuri, laakerinlehti)), naudanliha 37 % (Suomi), suomalainen KERMA, sipuli, suomalainen SMETANA, muscovadosokeri, maissitärkkelys, rapsiöljy, punaviiniuute, jodioitu suola, karamellisoitu sokerisiirappi, valkosipuli, musta-, viher-, valko- ja maustepippuri. Keitetty riisi 160 g: Vesi, riisi, jodioitu suola.
Allergeenit
Sisältää: Maito
Käyttö-/valmistusohje
Poista kartonkiholkki ja rei'itä kansikalvo. Kuumenna kuvulla peitettynä täysteholla (750 W) 3-4 minuuttia.
Säilytysohje
+2-+6°C