Terveisiä Keravalta! Gyros on kreikkalaisten lihavarras mutta tämän hampurilaisen 100 % kotimainen Snellmanin porsaanliha on itse jauhettu ja savustettu, jonka jälkeen se on vuoltu ohuiksi siivuiksi hampurilaisen väliin. Mukana tulee savuchilimajoneesi, joka täydentää savuisen maun.
Ainesosaluettelo
Sämpylä 85 g: VEHNÄJAUHO, vesi, sokeri, hiiva, rypsiöljy, jodioitu suola, emulgointiaine (E472e), säilöntäaine (E282), jauhonparanne (E300). Savustettu gyroslastu 65g: Porsaanliha 98% (Suomi), lihaliemi (vesi, porsaanluu, porsaanliha, sipuli, suola, mausteet (mustapippuri, maustepippuri, laakerinlehti)), suola, valkosipuli, perunajauho, chili, paprika, korianteri, mustapippuri, oregano, juustokumina. Savuchilikastike 25g: Tomaattipyre, rypsiöljy, vesi, sokeri, etikka, KANANMUNAN KELTUAINEN, suola, muunnettu maissitärkkelys, valkosipulijauhe, sitruunatäysmehu, paprikajauhe, chilirouhe ja -jauhe, mustapippuri, SINAPPIJAUHE, juustokumina, savuaromi, säilöntäaine (E202), umamiaromi.
Allergeenit
Sisältää: Muna, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Sinappi, Vehnä
Saattaa sisältää: Seesaminsiemenet
Käyttö-/valmistusohje
POISTA PAKKAUS JA KASTIKE. Lämmitä uunissa foliolla peitettynä n. 15 min 200 °C, grillissä pari minuuttia tai mikrossa täydellä teholla (750 W) n. 90 sek.
Säilytysohje
+2 - +6 °C