HK kinkku-salami paninissa on täytteenä herkullista suomalaista kinkkua ja mehevää suomalaista salamia. Paprikainen kastike sekä maustekurkku ja cheddar-juusto mehevöittävät kokonaisuuden. Lämmitä panini rapeaksi uunissa, voileipägrillissä tai airfryerissa ja nauti välipalana tai ateriana.Lue lisää
HK kinkku-salami paninissa on täytteenä herkullista suomalaista kinkkua ja mehevää suomalaista salamia. Paprikainen kastike sekä maustekurkku ja cheddar-juusto mehevöittävät kokonaisuuden. Lämmitä panini rapeaksi uunissa, voileipägrillissä tai airfryerissa ja nauti välipalana tai ateriana. Tuote on laktoositon.
Ainesosaluettelo
Paninileipä (Suomi) 55 % (VEHNÄjauho, vesi, KAURAhiutale, auringonkukansiemen, pellavansiemen, rapsiöljy, hiiva, suola, sokeri, jauhonparanne (E300)). Kinkkusalamitäyte:kinkku 12 % (suomalainen kinkku, vesi, jodioitu stabilointiaineet (E450, E451), dekstroosi, hapettumisenestoaine (E301), aromit (mm. savu), säilöntäaine (E250)), paprikalevite (vesi, kasvikuitu, etikka, sokeri, mausteet (mm. paprika, valkosipuli, sipuli), sakeuttamisaine (ksantaanikumi), hapettumisenestoaine (E330, askorbiinihappo)), JUUSTO, maustekurkkukuutio, salami 5 % (suomalainen porsaan ja naudan liha), silava, jodioitu suola, lihaproteiini, mausteet (mm. valkopippuri, inkivääri, korianteri), aromit. Saattaa sisältää SEESAMINSIEMENIÄ.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Kaura, Maito
Saattaa sisältää: Seesaminsiemenet
Käyttö-/valmistusohje
Kuumennusohje, poista panini pakkauksestaan. Airfryer: lämpötila n. 180 °C ja paistoaika n. 5 min. Voileipägrilli: Lämmitä voileipägrilli kuumaksi. Laita panini leivinpaperin väliin ja paista noin 4-5 minuuttia. Uuni: Lämmitä uuni 225° ja laita panini uunipellille leivinpaperin päälle. Paista noin 6 minuuttia, kunnes paninissa on kaunis paistopinta.
Kuumennusohje, poista panini pakkauksestaan. Airfryer: lämpötila n. 180 °C ja paistoaika n. 5 min. Voileipägrilli: Lämmitä voileipägrilli kuumaksi. Laita panini leivinpaperin väliin ja paista noin 4-5 minuuttia. Uuni: Lämmitä uuni 225° ja laita panini uunipellille leivinpaperin päälle. Paista noin 6 minuuttia, kunnes paninissa on kaunis paistopinta.
Säilytysohje
alle + 6 °C