Kypsä, vakuumiin pakattu riistakeitto. Laktoositon ja gluteeniton.
Ainesosaluettelo
Vesi, peruna, porkkana, laktoositon sulatejuustovalmiste 8 % [vesi, JUUSTO (Suomi), VOI (Suomi), sulatesuolat (E452, E339), sakeuttamisaine (E1442), säilöntäaine (E200)], lämminsavustettu riistarouhe Lue lisää
Kypsä, vakuumiin pakattu riistakeitto. Laktoositon ja gluteeniton.
Ainesosaluettelo
Vesi, peruna, porkkana, laktoositon sulatejuustovalmiste 8 % [vesi, JUUSTO (Suomi), VOI (Suomi), sulatesuolat (E452, E339), sakeuttamisaine (E1442), säilöntäaine (E200)], lämminsavustettu riistarouhe 8 % [saksanhirvi (Uusi-Seelanti), vesi, suola, stabilointiaineet (E407a, E450, E451), dekstroosi, hapettumisenestoaine (E301), säilöntäaine (E250)], laktoositon KERMA (Suomi), muunnettu maissitärkkelys, sipuli, savupororouhe 1 % [poronliha, saksanhirvenliha, vesi, suola, stabilointiaine (E451), glukoosi, hapettumisenestoaine (E301), luontainen savuaromi, säilöntäaine (E250)], kasvisliemijauhe [suola, maltodekstriini, kasvisjauhe (sipuli, palsternakka, porkkana, purjosipuli), luontainen aromi], lihaliemijauhe (maltodekstriini, suola, liha-aromi, sipuli, sokeri), jodioitu suola, mustapippuri, timjami
Allergeenit
Sisältää: Maito
Käyttö-/valmistusohje
Liedellä: Tyhjennä pussin sisältö kattilaan ja kuumenna miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia välillä sekoittaen. Yhdistelmäuunissa: Aseta vakuumipussi ritilän/reikävuoan päälle yhdistelmäuuniin tai tyhjennä pussi uunivuokaan ja kuumenna höyrytoiminnolla +100 °C noin 30-40 minuuttia välillä sekoittaen. Lämmitysajat ovat ohjeellisia
Säilytysohje
Säilytys kuivassa ja viileässä +2 - +6 °C