Kypsä keittoaines maukkaan nakkikeiton valmistamiseksi. Vakuumipakkaus. Maidoton, gluteeniton.
Ainesosaluettelo
Peruna, savustettu nakkimakkara 22 % [porsaanliha (Suomi), naudanliha (Suomi), vesi, merisuola, glukoosi, mausteet (musta- ja valkopippuri), aromit (mm. paprika, chili, korianteri, Lue lisää
Kypsä keittoaines maukkaan nakkikeiton valmistamiseksi. Vakuumipakkaus. Maidoton, gluteeniton.
Ainesosaluettelo
Peruna, savustettu nakkimakkara 22 % [porsaanliha (Suomi), naudanliha (Suomi), vesi, merisuola, glukoosi, mausteet (musta- ja valkopippuri), aromit (mm. paprika, chili, korianteri, muskottipähkinä), hapettumisenestoaine (E300), säilöntäaine (E250)], porkkana, lanttu, purjosipuli, palsternakka, jodioitu suola, mustapippuri, valkopippuri. Valmiin keiton lihapitoisuus 12 %.
Käyttö-/valmistusohje
Kypsä ainesseos nakkikeiton valmistamiseksi, lisätään vettä.
Keitto ei sisällä lientä. Keiton valmistusvaiheessa yhtä pakkausta kohden lisätään vettä 2 l, jolloin valmiin keiton määrä on 5 l. Kattilassa tai padassa: Tyhjennä pussin sisältö kattilaan ja lisää 2 litraa vettä. Kuumenna kiehuvaksi. Yhdistelmäuunissa: Tyhjennä pussin sisältö GN 1/2 150 mm uunivuokaan ja lisää 2 l vettä. Kuumenna uunin höyrytoiminnolla +100 °C noin 30 min. Lämmitysajat ovat ohjeellisia.
Säilytysohje
Säilytetään kuivassa ja viileässä +2 - +6 °C