Kermainen pekoni-kinkkupasta on maukas mikroateria koko perheen makuun. Atrian Kunnon Arki Kermaisessa Pekoni-Kinkkupastassa maistuvat pekoni, kinkku, ripaus sipulia ja mausteita, herkullinen pasta ja pehmeän makuinen kerma. Kermaisen pekoni-kinkkupastan lisukkeeksi sopii salaatti tai tomaatin siivut.Lue lisää
Kermainen pekoni-kinkkupasta on maukas mikroateria koko perheen makuun. Atrian Kunnon Arki Kermaisessa Pekoni-Kinkkupastassa maistuvat pekoni, kinkku, ripaus sipulia ja mausteita, herkullinen pasta ja pehmeän makuinen kerma. Kermaisen pekoni-kinkkupastan lisukkeeksi sopii salaatti tai tomaatin siivut. Valmis mikroateria on helpotus kiireiseen arkeen. Se toimii myös siististi pakattuna lounaana, jonka voi ottaa mukaan esimerkiksi työpaikalle. Lämmitetyn pekoni-kinkkupastan voi halutessaan tuunata tuoreilla yrteillä, esimerkiksi basilikanlehdillä.
Ainesosaluettelo
vesi, pasta (DURUMVEHNÄ), laktoositon RUOKAKERMA (11 %), sipuli, pekoni 5 % (viljaporsaanliha, vesi, jodioitu suola, dekstroosi, stabilointiaine E 450, säilöntäaine natriumnitriitti), muunnettu maissitärkkelys, kinkkuvalmiste (kinkku (2 %), vesi, stabilointiaineet (E 1420, E 451, E 450), jodioitu suola, dekstroosi, aromit, säilöntäaine natriumnitriitti, savuaromi), aromit (mm. JUUSTO), auringonkukkaöljy (rasvajauheesta), jodioitu suola, hiivauute, mausteet (mm. valkosipuli, paprika, ruohosipuli, kurkuma), sokeri. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Maito , Laktoosi
Käyttö-/valmistusohje
Avaa kalvoa hieman kulmasta ja kuumenna mikroaaltouunissa (750 W) n. 3 min. Anna vetäytyä hetki, poista kalvo kokonaan varovasti repäisemällä. Rasia voidaan lämmittää ainoastaan mikroaaltouunissa.
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C