Perinteinen lihapiirakka koostuu liha-riisitäytteestä ja maukkaasta kuoresta. Lihapiirakan voi lämmittää uunissa tai mikroaaltouunissa. Lihapiirakka sopii isommaksi välipalaksi tai esimerkiksi lounaaksi. Monille lihapiirakka on nostalginen makumatka, se onkin pysynyt suomalaisten vakioherkkuna vuosikymmenten ajan.Lue lisää
Perinteinen lihapiirakka koostuu liha-riisitäytteestä ja maukkaasta kuoresta. Lihapiirakan voi lämmittää uunissa tai mikroaaltouunissa. Lihapiirakka sopii isommaksi välipalaksi tai esimerkiksi lounaaksi. Monille lihapiirakka on nostalginen makumatka, se onkin pysynyt suomalaisten vakioherkkuna vuosikymmenten ajan. Lihapiirakan mausteiksi sopivat esimerkiksi ketsuppi, sinappikurkkusalaatti tai tavallinen kurkkusalaatti, sinappi, suolakurkut tai sipuli. Voit myös kokeilla lihapiirakkaa maukkaan majoneesisalaatin kanssa.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO, vesi, liha 12 % (viljaporsas, nauta), riisi, SOIJAPROTEIINIVALMISTE, hiiva, sokeri, rypsi- ja rapsiöljy, jodioitu suola, mausteet (mm. SINAPINSIEMEN, paprika), perunajauho, maltodekstriini, silava, dekstroosi, aromi, emulgointiaine E 472e. Viljaporsaan- ja naudanlihan alkuperä Suomi
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Sinappi, Soijapavut
Käyttö-/valmistusohje
Mikrossa (750 W) 1 kpl: kuumenna ilman pakkausta täydellä teholla n. 1 min. Uunissa ilmanpakkausta 200°C noin 10 min.
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C