Perinteinen, valurautapannulla paistettu ohukainen on lasten suosikki, mutta maistuu myös koko perheelle. Ohukaiset voi tarjoilla suolaisella täytteellä, jolloin ne toimivat kevyenä lounaana tai maittavana välipalana. Suolaiseksi täytteeksi voit sekoittaa majoneesin joukkoon esim. kinkkua tai savukalaa ja maustaa seoksen oman maun mukaan.Lue lisää
Perinteinen, valurautapannulla paistettu ohukainen on lasten suosikki, mutta maistuu myös koko perheelle. Ohukaiset voi tarjoilla suolaisella täytteellä, jolloin ne toimivat kevyenä lounaana tai maittavana välipalana. Suolaiseksi täytteeksi voit sekoittaa majoneesin joukkoon esim. kinkkua tai savukalaa ja maustaa seoksen oman maun mukaan. Täytteeksi sopii myös raejuusto ja juustokuutiot. Tai sitten ohukaisista voi tehdä jälkiruokaherkun tarjoilemalla ne makean hillon kanssa. Atrian valmiit ohukaiset ovat lämmitystä vailla valmiita. Voit kuumentaa ohukaiset pannulla miedossa lämmössä, uunissa foliolla peitettynä tai mikroaaltouunissa.
Ainesosaluettelo
vesi, VEHNÄJAUHO, KANANMUNA, VEHNÄ- ja riisitärkkelys, margariini (rapsiöljy, emulgointiaine E 471), sokeri, dekstroosi, jodioitu suola, auringonkukkaöljy, VEHNÄ- ja MAITOPROTEIINIVALMISTE, nostatusaineet (E 450, E 500), aromit
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Maito , Muna
Käyttö-/valmistusohje
Kuumenna pannulla miedolla lämmöllä, uunissa 175 °C n. 10 min foliolla peitettynä tai mikroaaltouunissa (750 W) mikronkestävässä astiassa 2 - 3 min.
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C