Suomalaisten suosikkipizzassa maistuu kinkku, ananas, juusto ja täyteläinen tomaattikastike. Atrian kinkku-ananaspizza on valmistettu maukkaaseen kuitupitoiseen pohjaan. Vaikka kinkkuananaspizza on suosikkimaku sellaisenaan, voi sitä myös tuunata helposti. Kokeile lisätä joukkoon sinihomejuustoa, paprikaa tai fetaa.Lue lisää
Suomalaisten suosikkipizzassa maistuu kinkku, ananas, juusto ja täyteläinen tomaattikastike. Atrian kinkku-ananaspizza on valmistettu maukkaaseen kuitupitoiseen pohjaan. Vaikka kinkkuananaspizza on suosikkimaku sellaisenaan, voi sitä myös tuunata helposti. Kokeile lisätä joukkoon sinihomejuustoa, paprikaa tai fetaa. Tuunaustäytteiden kanssa kannattaa lämmittää pizza uunissa, jotta täytteet ehtivät saada paremmin makua. Jos haluat tuunata pizzan pelkillä yrteillä, ripottele lämpimän pizzan päälle muutama tuore basilikan lehti tai tuoretta oreganoa, jotka sopivat myös makumaailmaan. Valmispizzan saat rapeaksi paistamalla sen uunissa. Voit myös lämmittää kinkkuananaspizzan mikroaaltouunissa.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO, vesi, Valio® JUUSTO (10 %), kinkkuvalmiste (viljaporsaan kinkku (5 %), jodioitu suola, dekstroosi, aromit, säilöntäaine natriumnitriitti, savuaromi), viljaporsaanlihavalmiste (viljaporsaanliha (3 %), perunatärkkelys, muunnettu perunatärkkelys, jodioitu suola, perunakuitu, dekstroosi, aromit, savuaromi, inkivääri, säilöntäaine natriumnitriitti), tomaattipyre, ananasmurska (6 %), rypsiöljy, sokeri, muunnettu perunatärkkelys, KAURAKUITU, mausteet (mm. valkosipuli, basilika, oregano, mustapippuri, cayenne), jodioitu suola, nostatusaineet (E 450, E 500), hiiva, happamuudensäätöaine sitruunahappo, dekstroosi, aromit. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Kaura, Vehnä, Maito
Saattaa sisältää: Ohra, Ruis, Soijapavut
Käyttö-/valmistusohje
Mikroaaltouunissa (720 W): kuumenna ilman pakkausta täydellä teholla n. 1 1/2 min. Uunissa: poista pizza pakkauksesta sekä alustalta ja kuumenna 225 ºC :ssa n. 5 min. Airfryerissa: ilman pakkausta ja alustaa 190 °C n. 4 min.
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C