Hyvä Apaja Skagen Katkarapusalaatti valmistetaan MSC-sertifioiduista katkaravuista, ja saaristolaisperinteitä vaalien. Se sopii niin arkeen kuin juhlaan - leivälle ja ruisnapille, uuniperunan ja wrapin täytteeksi tai sellaisenaan lisukkeeksi. Majoneesi- ja kermaviilipohjainen skagen katkarapusalaatti on laktoositon ja gluteeniton.Lue lisää
Hyvä Apaja Skagen Katkarapusalaatti valmistetaan MSC-sertifioiduista katkaravuista, ja saaristolaisperinteitä vaalien. Se sopii niin arkeen kuin juhlaan - leivälle ja ruisnapille, uuniperunan ja wrapin täytteeksi tai sellaisenaan lisukkeeksi. Majoneesi- ja kermaviilipohjainen skagen katkarapusalaatti on laktoositon ja gluteeniton. Koukuttavan hyvät Hyvä Apaja salaatit valmistetaan Porvoossa.
Ainesosaluettelo
MSC- sertifioitu KATKARAPU 41 % (FAO 27, Norja, pyydystyyppi: troolit) (suola), majoneesi [[rapsiöljy, vesi, KANANMUNA, sokeri, suola, sakeuttamisaineet (E412, E415), säilöntäaineet (E211, E202), SINAPPI [sokeri, SINAPINSIEMEN, muunnettu maissitärkkelys, etikka, väri ((E150a), valkopippuri], happamuudensäätöaineet (E260, E330)]], laktoositon KERMAVIILI (Suomi) (pastöroitu KERMA, perunatärkkelys, hapate), merilevävalmiste [merileväuute, mausteet, aromit, väriaineet (E120, E100)], sitruunankuori, tilli, muunnettu maissitärkkelys, sokeri, säilöntäaineet (E211, E202).
Allergeenit
Sisältää: Äyriäiset, Sinappi, Muna, Maito
Käyttö-/valmistusohje
Valmis nautittavaksi.
Säilytysohje
Säilytys viileässä max +6 °C.