Tryffelillä maustettu possun raaka kassler valmistetaan kotimaisesta possun niskasta. Pakkauksessa kaksi halkaistua noin 1.4kg painoista kassleria. Valmiiksi maustettu kassler takaa tasaisen ja mehukkaan lopputuloksen. Sinun tarvitsee vain kypsentää tuote haluamaasi kypsyyteen.
Ainesosaluettelo
viljaporsaan niska (88 %), vesi, jodioitu suola, happamuudensäätöaineet (E 326, E 262), mausteet (vihreä paprika, mustapippuri, purjo, sipuli, timjami, valkosipuli, persilja, lipstikka, chlorella), aromit, dekstroosi, sienet (herkkusieni, tryffeli), sokeri, hapettumisenestoaine E 331, muunnettu maissitärkkelys, sakeuttamisaine ksantaanikumi. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Käyttö-/valmistusohje
Laita kassler GN-vuokaan ja peitä vuoka kannella tai foliolla. Kypsennä tuote ylikypsäksi yhdistelmäuunin kiertoilmatoiminnolla +120 °C 4-5 tuntia.
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C