Maatiaispossun ulkofileestä tehtävä uunifilee on suolattu ja pintamaustettu valmiiksi. Fileen päälle jätetty makurasva mehevöittää mureaa ja muuten vähärasvaista lihaa paiston aikana antaen sille hyvää makua. Pakkauspaino vaihtelee noin 800-1800 g välillä.
Ainesosaluettelo
Suomalainen porsaanliha, vesi, suola, mausteet (paprika, sipuli, valkopippuri, valkosipuli, korianteri, inkivääri, persilja), glukoosi, maltodekstriini, hapettumisenestoaine (E331), aromi (paprika, sitruuna).
Käyttö-/valmistusohje
Kypsennettävä ennen käyttöä.
Ota liha huoneenlämpöön n. tunti ennen paistoa. Työnnä paistomittari lihaan. Paista 135 °C uunissa (paistopussissa) rasvapuoli ylöspäin, kunnes lihan sisälämpötila on 72 °C, eli n. 2 tuntia. Anna lihan vetäytyä n. 10 min ennen tarjoilua.
Säilytysohje
Säilytetään jääkaapissa +2-+6 °C