Atria Suomalainen pekoni on aidosti suomalainen pekoni. Se on aina suomalaista lihaa ja Suomessa valmistettu. Tämän lisäksi Atria Suomalainen pekoni on markkinoiden ainoa antibioottivapaa pekoni. Pekonista löytyy sopiva pakkauskoko tarpeesta ja perheen koosta riippumatta, sillä se on saatavilla sekä 100 g, että 200 g pakkauksessa.Lue lisää
Atria Suomalainen pekoni on aidosti suomalainen pekoni. Se on aina suomalaista lihaa ja Suomessa valmistettu. Tämän lisäksi Atria Suomalainen pekoni on markkinoiden ainoa antibioottivapaa pekoni. Pekonista löytyy sopiva pakkauskoko tarpeesta ja perheen koosta riippumatta, sillä se on saatavilla sekä 100 g, että 200 g pakkauksessa. Uudelleen suljettava pakkaus helpottaa pekonin säilytystä jääkaapissa, jos koko pakettia ei tule käytettyä kerralla.
Ainesosaluettelo
viljaporsaanliha, jodioitu suola, silava, dekstroosi, stabilointiaine E 450, hapettumisenestoaineet (E 301, E 331, rosmariiniuute), säilöntäaine natriumnitriitti. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi.
Käyttö-/valmistusohje
Kypsennä pekoni kuumalla pannulla pari minuuttia tai uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia. Mikroaaltouunissa (750 W): laita lautaselle pari palaa talouspaperia, asettele viipaleet paperin päälle parin sentin etäisyydelle toisistaan, peitä viipaleet talouspaperilla, kuumenna noin 2 minuuttia täydellä teholla.
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C