Atria Grilliduo Pork on valmiiksi mietitty makucombo jossa kaksi erilaista grillattavaa lihaa. Possun fileepihvi Buffalossa hienovarainen etikkaisuus yhdistyy majoneesimarinadin tuhtiuteen koukuttavalla tavalla. Toisessa lokerossa nopeasti kypsyvä ohut leikkuu kasslerista kasslersiivu Barbeque.
Ainesosaluettelo
Possun Kasslersiivu Barbeque - SUOMALAISTA MARINOITUA VILJAPORSAAN NISKAA - viljaporsaan niska (83 %), vesi, fariinisokeri, sokeri, rypsiöljy, mausteet (mm. tomaatti, valkosipuli, chili, mustapippuri, laakerinlehti, juustokumina), jodioitu suola, punaviinietikka, aromit (mm. paprika), savuaromi, sakeuttamisaine ksantaanikumi. Possun Fileepihvi Buffalo - SUOMALAISTA MARINOITUA VILJAPORSAAN ULKOFILEETÄ - viljaporsaan ulkofilee (81 %), vesi, rypsiöljy, sokeri, happamuudensäätöaineet (E 326, E 262), jodioitu suola, etikka, mausteet (mm. jalapeno, valkosipuli, cayenne, paprika, chili ancho), auringonkukkaöljy, aromit, dekstroosi, muunnettu maissi- ja perunatärkkelys, hapettumisenestoaineet (E 331, sitruunahappo), sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), etikkajauhe, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti). Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Käyttö-/valmistusohje
Ota lihat huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen kypsennystä. Kypsennä lihat grillissä tai kuumalla pannulla välillä kääntäen. Kypsennysajat: Ulkofileepihvi noin 8-10 min ja kasslersiivu noin 8 min. Tarkista, että lihan sisälämpötila on +70 °C. Kääri lihat folioon ja anna vetäytyä n. 5 min ennen tarjoilua.
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C