Atria Grilliduo Pork on valmiiksi mietitty makucombo jossa kaksi erilaista grillattavaa lihaa. Possun fileepihvi Buffalossa hienovarainen etikkaisuus yhdistyy majoneesimarinadin tuhtiuteen koukuttavalla tavalla. Toisessa lokerossa nopeasti kypsyvä ohut leikkuu kasslerista - kasslersiivu Barbeque.
Ainesosaluettelo
Possun Kasslersiivu Barbeque - SUOMALAISTA MARINOITUA VILJAPORSAAN NISKAA - viljaporsaan niska (83 %), vesi, fariinisokeri, sokeri, rypsiöljy, mausteet (mm. tomaatti, valkosipuli, chili, mustapippuri, laakerinlehti, juustokumina), jodioitu suola, punaviinietikka, aromit (mm. paprika), savuaromi, sakeuttamisaine ksantaanikumi. Possun Fileepihvi Buffalo - SUOMALAISTA MARINOITUA VILJAPORSAAN ULKOFILEETÄ - viljaporsaan ulkofilee (81 %), vesi, rypsiöljy, sokeri, happamuudensäätöaineet (E 326, E 262), jodioitu suola, etikka, mausteet (mm. jalapeno, valkosipuli, cayenne, paprika, chili ancho), auringonkukkaöljy, aromit, dekstroosi, muunnettu maissi- ja perunatärkkelys, hapettumisenestoaineet (E 331, sitruunahappo), sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), etikkajauhe, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti). Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Käyttö-/valmistusohje
Ota lihat huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen kypsennystä. Kypsennä lihat grillissä tai kuumalla pannulla välillä kääntäen. Kypsennysajat: Ulkofileepihvi noin 8-10 min ja kasslersiivu noin 8 min. Tarkista, että lihan sisälämpötila on +70 °C. Kääri lihat folioon ja anna vetäytyä n. 5 min ennen tarjoilua.
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C