Lihaisa ja sopivasti savuisa Atria Palvirouhe tuo makua ja helppoutta ruuanlaittoon. Lisää vaikka hernekeiton joukkoon, pizzan päälle tai tee herkullinen täyte pelmeneille.
Ainesosaluettelo
viljaporsaanliha, vesi, broilerinliha, kalkkunanliha, jodioitu suola, perunatärkkelys, Lue lisää
Lihaisa ja sopivasti savuisa Atria Palvirouhe tuo makua ja helppoutta ruuanlaittoon. Lisää vaikka hernekeiton joukkoon, pizzan päälle tai tee herkullinen täyte pelmeneille.
Ainesosaluettelo
viljaporsaanliha, vesi, broilerinliha, kalkkunanliha, jodioitu suola, perunatärkkelys, stabilointiaineet (E 1412, E 450, E 451, E 1420), dekstroosi, sakeuttamisaineet (E 407a, ksantaanikumi, guarkumi, E 407), hapettumisenestoaine E 301, perunakuitu, perunajauho, aromit (mm. muskottipähkinä, tomaatti), hunaja, säilöntäaine natriumnitriitti, maltodekstriini, sokeri, happamuudensäätöaine kaliumkloridi, mausteet (mm. inkivääri, tomaatti, valkosipuli, juustokumina, chili), fariinisokeri, savuaromi, karamellisoitu sokeri. Viljaporsaan-, broilerin- ja kalkkunanlihan alkuperä Suomi
Käyttö-/valmistusohje
Valmistuvinkki: Palvirouhe on valmis käytettäväksi sellaisenaan tai lämmitettynä. Voit käyttää tuotetta haluamallasi tavalla mm. munakkaissa, kastikkeissa ja pizzassa. Kylmänä tuote soveltuu hyvin mm. erilaisiin täytteisiin mm. uuniperunalle ja voileipäkakulle. www.atria.fiUuniperunan täyte: 250 g palvirouhetta, punaista paprikaa kuutioina, maustekurkkua kuutioina, 2 purkkia (n.300g) creme fraichea (ranskankerma), mausteita (valkosipulia ja mustapippuria) makusi mukaan. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja tarjoile esim. uuniperunan kanssa.Kinkkumunakas: 250 g palvirouhetta, 3 kananmunaa, 1/4 dl vettä, 1/2 sipuli, mausteita (suolaa ja mustapippuria) makusi mukaan.Riko munat kulhoon ja lisää vesi sekä mausteet. Sekoita seos. Kaada muna-vesiseos kuumalle öljytylle pannulle ja paista hetki. Halutessasi voit kääntää munakkaan. Lisää kuutioitu sipuli ja palvirouhe munakkaan päälle. Anna paistua hetki ja taita munakas kahtia. Tarjoile esim. salaatin kanssa.
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C