Kypsä, suomalaisesta sian-, kalkkunan- ja broilerinlihasta valmistettu palvirouhe sopii erinomaisen hyvin ruoanvalmistukseen ja ruoan maustamiseen. Rouheella saat ruokaan kuin ruokaan helposti makua ja täyteläisyyttä. Kokeile vaikkapa kiusauksiin, keittoihin ja nopean syömisen tuotteisiin.
Ainesosaluettelo
viljaporsaanliha, Lue lisää
Kypsä, suomalaisesta sian-, kalkkunan- ja broilerinlihasta valmistettu palvirouhe sopii erinomaisen hyvin ruoanvalmistukseen ja ruoan maustamiseen. Rouheella saat ruokaan kuin ruokaan helposti makua ja täyteläisyyttä. Kokeile vaikkapa kiusauksiin, keittoihin ja nopean syömisen tuotteisiin.
Ainesosaluettelo
viljaporsaanliha, vesi, broilerinliha, kalkkunanliha, jodioitu suola, perunatärkkelys, stabilointiaineet (E 450, E 451, E 1420), dekstroosi, sakeuttamisaineet (E 407a, ksantaanikumi, johanneksenleipäpuujauhe, E 407), hapettumisenestoaine E 301, perunakuitu, perunajauho, aromit (mm. tomaatti), hunaja, säilöntäaine natriumnitriitti, maltodekstriini, sokeri, savuaromi, happamuudensäätöaine kaliumkloridi, mausteet (sipuli, inkivääri, tomaatti, juustokumina, valkosipuli, chili). Viljaporsaan-, broilerin- ja kalkkunanlihan alkuperä Suomi
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C