Atria Ylikypsä maustettu possun kassler savuisessa BBQ -kastikkeessa sopii käytettäväksi sellaisenaan. Savuisesssa BBQ- kastikkeessa kypsennetty ylikypsä puolikas kassler on herkkullisen mehukas ja mausteinen. Käyttövalmis kastikkeellinen ylikypsä kassler soveltuu viipaloituna lounasruokailuun ja revittynä hampuriliasen täytteeksi.Lue lisää
Atria Ylikypsä maustettu possun kassler savuisessa BBQ -kastikkeessa sopii käytettäväksi sellaisenaan. Savuisesssa BBQ- kastikkeessa kypsennetty ylikypsä puolikas kassler on herkkullisen mehukas ja mausteinen. Käyttövalmis kastikkeellinen ylikypsä kassler soveltuu viipaloituna lounasruokailuun ja revittynä hampuriliasen täytteeksi. Kypsä possun kassler on valmistettu suomalaisesta lihasta. Ylikypsä kassler on saatavilla 1,5 kg pakkauksissa.
Ainesosaluettelo
viljaporsaan kassler (74 %), vesi, fariinisokeri, mausteet (sipuli, valkosipuli, chili ancho, mustapippuri, korianteri, juustokumina, chipotle, timjami, cayenne, savustettu paprika, oregano, kaneli), jodioitu suola, sokeri, tomaattipyre, etikka, muunnettu maissitärkkelys, aromit, karamellisoitu sokeri, sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), savuaromi, happamuudensäätöaine sitruunahappo, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti). Voimakassuolainen. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Käyttö-/valmistusohje
Kaada lihat ja kastike pussista 1/2 GN-vuokaan. Nosta liha viipaloitavaksi kylmänä. Siirrä viipaleet takaisin vuokaan. Lämmitä yhdistelmäuunin kiertoilmatoiminnolla 150 °C n. 30 min tai kunnes sisälämpötila on +70 °C. Valele kastiketta lihojen päälle muutaman kerran kuumennuksen aikana ja ennen tarjoilua.
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C