Kariniemen Kananpojan hunajamarinoitu fileesuikale on arjen klassikko ja koko perheen suosikkimaku. Fileesuikaleista saa nopeaa ja maistuvaa arkiruokaa. Ne sopivat mm monenlaisiin kastikkeisiin, kanapastaan ja keittoihin. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.Lue lisää
Kariniemen Kananpojan hunajamarinoitu fileesuikale on arjen klassikko ja koko perheen suosikkimaku. Fileesuikaleista saa nopeaa ja maistuvaa arkiruokaa. Ne sopivat mm monenlaisiin kastikkeisiin, kanapastaan ja keittoihin. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.
Ainesosaluettelo
suomalainen broilerinfilee (73%), vesi, rypsiöljy, hunaja-väkiviinaetikka (hunaja 0,5%), sokeri, jodioitu suola, maltodekstriini, aromit, mineraalisuola (kaliumkloridi, aromit), mausteet (mm. mustapippuri, paprika, kurkuma, valkosipuli), kasvikuitu (psyllium, herne), stabilointiaineet (guarkumi, ksantaanikumi).
Käyttö-/valmistusohje
Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Paista suikaleet kypsäksi kuumalla paistinpannulla tilkassa öljyä n.10 min välillä käännellen.
Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Paista suikaleet kypsäksi kuumalla paistinpannulla tilkassa öljyä n.10 min välillä käännellen.
Säilytysohje
+ 4 °C (max + 6 °C)