'Hunajamarinoitu kanan fileesuikale on herkullinen tapa nauttia kanaa helposti pannulla valmistettavassa muodossa. Hunajamarinoidusta kanansuikaleesta voi tehdä monenlaisia erilaisia kastikkeita tai vaikka herkullisen kanapastan. Hunajamarinoitu Atrian kanan fileesuikale on suomalaista kanaa. Ota fileesuikaleet huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen kypsentämistä.Lue lisää
'Hunajamarinoitu kanan fileesuikale on herkullinen tapa nauttia kanaa helposti pannulla valmistettavassa muodossa. Hunajamarinoidusta kanansuikaleesta voi tehdä monenlaisia erilaisia kastikkeita tai vaikka herkullisen kanapastan. Hunajamarinoitu Atrian kanan fileesuikale on suomalaista kanaa. Ota fileesuikaleet huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen kypsentämistä. Ruskista kuumalla pannulla tilkassa öljyä n. 2 min ja hauduta 6 - 8 min kypsäksi. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.
Ainesosaluettelo
broilerin fileesuikale (70 %), vesi, rypsiöljy, hunaja (1 %), sokeri, jodioitu suola, etikka, mausteet (mm. valko- ja mustapippuri, paprika, kurkuma, korianteri, juustokumina, cayenne, inkivääri), maltodekstriini, sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), hapettumisenestoaine E 331, maissitärkkelys, dekstroosi, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), aromit. Broilerinlihan alkuperä Suomi
Käyttö-/valmistusohje
Ota fileesuikaleet huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen kypsentämistä. Ruskista kuumalla pannulla tilkassa öljyä n. 2 min ja hauduta 6-8 min, kunnes sisälämpötila on +75 °C.
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C