Kariniemen Kalkkunan Juhlafilee rosépippuri on mehevä, pintamaustettu kalkkunanfilee. Kalkkunanfilee sopii mainiosti sesongin juhlapöytään. Tuotteessa on mukana paistovahti helpottamaan kypsyyden arviointia. Kariniemen kalkkuna on aina suomalaista.
Ainesosaluettelo
suomalainen Lue lisää
Kariniemen Kalkkunan Juhlafilee rosépippuri on mehevä, pintamaustettu kalkkunanfilee. Kalkkunanfilee sopii mainiosti sesongin juhlapöytään. Tuotteessa on mukana paistovahti helpottamaan kypsyyden arviointia. Kariniemen kalkkuna on aina suomalaista.
Ainesosaluettelo
suomalainen kalkkunanfilee (85%), vesi, rypsiöljy, mausteet (rosépippuri, mustapippuri, paprika, valkosipuli, cayenne), jodioitu suola, sokeri, aromit, hiivauute, maltodekstriini, kasvikuitu (psyllium, herne).
Käyttö-/valmistusohje
Ota tuote huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsennystä. Poista pakkaus. Paista kalkkunafilee uunissa 175°C n. 1 tunti 10 minuuttia. Tuotteessa on paistovahti, jonka keskiosa ponnahtaa esiin, kun tuote on kypsä (72 °C). Anna vetäytyä hetki.
Säilytysohje
+ 4 °C (max + 6 °C)