Hunajamarinoitu Kanan Minuuttifilee sopii todella moneen kanaruokaan. Kypsennyksen jälkeen viilennettynä sopii myös mainiosti salaatin joukkoon. Valmistat kanan fileeleikkeet parhaiten ottamalla ne huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä yhteensä n.Lue lisää
Hunajamarinoitu Kanan Minuuttifilee sopii todella moneen kanaruokaan. Kypsennyksen jälkeen viilennettynä sopii myös mainiosti salaatin joukkoon. Valmistat kanan fileeleikkeet parhaiten ottamalla ne huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä yhteensä n. 10 min välillä kääntäen. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.
Ainesosaluettelo
broilerinfilee (72 %), vesi, rypsiöljy, maltodekstriini, dekstroosi, omenaviinietikka, hunaja (1 %), mausteet (mm. mustapippuri, paprika, valkosipuli, kurkuma, korianteri, juustokumina, inkivääri, cayenne), jodioitu suola, hapettumisenestoaine E 331, hydrolysoitu maissiproteiini, sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), aromit, merisuola, säilöntäaineet (natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti), happamuudensäätöaine sitruunahappo. Broilerinlihan alkuperä Suomi
Käyttö-/valmistusohje
Ota fileet huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä yhteensä n. 5-6 min välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on +75°C.
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C