Paahdetut kanapojan fileepalat sopivat erinomaisesti salaatteihin, pastaan tai sellaisenaan naposteltavaksi. Mieto suolaus varmistaa mehevän maun.
Ainesosaluettelo
suomalainen broilerin koipipala, vesi, riisitärkkelys, jodioitu suola, rypsiöljy, mausteet (mm. valkosipuli, mustapippuri, Lue lisää
Paahdetut kanapojan fileepalat sopivat erinomaisesti salaatteihin, pastaan tai sellaisenaan naposteltavaksi. Mieto suolaus varmistaa mehevän maun.
Ainesosaluettelo
suomalainen broilerin koipipala, vesi, riisitärkkelys, jodioitu suola, rypsiöljy, mausteet (mm. valkosipuli, mustapippuri, paprika), sokeri, happamuudensäätöaineet (E261, kaliumlaktaatti), stabilointiaineet (E450, E451), sitruskuitu, aromit.
Käyttö-/valmistusohje
Kuumennusohje: Ota tuotteet pois pakkauksesta ja kuumenna: airfryer 185° C 10-15 min, uunissa 185° C 15-20 min, grillissä grillaa lihan pinta rapeaksi kuumassa grillissä. Halutessasi voit valella lihan pintaa grillauskastikkeella.
Säilytysohje
Säilytys alle + 6 °C